Είναι το TikTok το νέο YouTube?

 Τα τελευταία δύο χρόνια το TikTok έχει μπει για τα καλά στη social media ζωή μας. Πολλοί έχουν γίνει viral και πολλές εταιρείες έχουν στραφεί εκεί για τη προώθηση των προϊόντων τους. Μπορεί όμως το TikTok να αντικαταστήσει το YouTube? Η προσωπική μου άποψη είναι όχι! 

Είναι το TikTok το νέο YouTube?

Σίγουρα συνεργασίες με εταιρείες μπορούν να υπάρξουν σε όλα τα κοινωνικά μέσα. Ξεκάθαρα τα κοινωνικά δίκτυα που ανεβαίνει η δημοφιλία τους θα ενσωματώσουν διαφημίσεις μέσα σε αυτά. Όμως είναι απίθανο μέσα σε 3 λεπτά, που είναι το μεγαλύτερο όριο ενός βίντεο στο TikTok αυτή τη στιγμή απ' όσο γνωρίζω, δεν μπορεί να συγκριθεί με κάποιο project που θα ανέβει στο YouTube. 

Να μην ξεχάσω επίσης να αναφερθώ και στη δημιουργία των shorts. Τα οποία προφανώς μιμήθηκαν το άλλο μέσο, όμως ένας YouTuber έχει την ικανότητα να δημιουργήσει ακριβώς πανομοιότυπο περιεχόμενο σε ένα μόλις μέσω. 

Προφανώς δώσαμε μεγάλη σημασία στο TikTok και αφήσαμε κάπως στην άκρη τα μεγάλα βίντεο με πολυλογία του YouTube όμως με καμία πιθανότητα δεν θα το εκτοπίσει πόσο μάλλον να το εξαφανίσει. Άλλωστε μην ξεχνάμε πως μιλάμε για τη Google. 

Θα χαρώ πολύ να διαβάσω στα σχόλια και τη δική σου άποψη! 


Ειρήνη Γκιτσάλη

Το όνομα μου είναι Ειρήνη και αγαπώ τη ζωή και τους ανθρώπους. Είμαι ένας άνθρωπος που αγαπά το διαδίκτυο και όσα μπορεί να σου προσφέρει. Οπότε προσπαθώ να το χρησιμοποιώ όσο πιο δημιουργικά μπορώ. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξει ή θα κρατήσει το ταξίδι μου στο internet το μόνο σίγουρο είναι πως εγώ θα τεντώσω το σχοινί όσο με παίρνει. Γιατί έτσι κάνω πάντα στη ζωή μου!

2 Σχόλια

  1. Πάντως το TikTok έχει ταράξει για τα καλά τα νερά στα social media.Κάπου διάβασα ότι χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο της google search

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σίγουρα, δεν ξέρω αν θα μείνει για χρόνια αλλά για την ώρα είναι πολύ ψιλά. Ειδικά στις μικρότερες ηλικίες αλλά όχι μόνο.

      Διαγραφή
Νεότερη Παλαιότερη

Φόρμα επικοινωνίας