Οχτώ Ντετέκτιβ από εκδόσεις Μεταίχμιο

 Το μήνα που μας πέρασε κατάφερα να ολοκληρώσω μόνο ένα βιβλίο. Αλλά είναι από εκείνα που το ευχαριστήθηκα πολύ.Μου κράτησε συντροφιά μερόνυχτα. Αναφέρομαι στο βιβλίο Οχτώ ντετέκτιβ που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μεταίχμιο. 

Οχτώ Ντετέκτιβ από εκδόσεις Μεταίχμιο

Δεν επιλέγω συχνά αστυνομικά όμως η φράση ποτέ μην λες ποτέ ισχύει για πολλά πράγματα. Εντάξει νομίζω φαντασίας δεν θα διάβαζα. 

                          Περίληψη 

Ο Γκραντ Μακαλιστερ καθηγητής μαθηματικών και συγγραφέας γράφει μια συλλογή επτά διηγημάτων και μετά απλά εξαφανίζεται.Η Τζούλια, επιμελήτρια σε έναν από τους μεγαλύτερους εκδοτικούς οίκους του Λονδίνου καταφέρνει να τον εντοπίσει θέτοντας του κάποια ερωτήματα για το συγκεκριμένο έργο του.Θα φτάσει όμως στο συμπέρασμα ότι:είναι καλύτερο κάποιες ιστορίες να μην μαθαίνονται.

                          Η Άποψη μου 

Θα δανειστώ την έκφραση πως είναι πράγματι ενα κουτί γεμάτο εκπλήξεις,πρώτη φορά διαβάζω κάτι αντίστοιχο με τέτοια δομή, γυρνούσα την σελίδα την μια μετά την άλλη. Παίζει με τον αναγνώστη και βάζει και αυτόν στο παιχνίδι. Εντελώς απρόσμενο που δεν ξέρεις τι θα ανακαλύψεις, με έβαλε και μένα να κάτσω να σκεφτώ γιατί κάποιος να κάνει κάτι... Δεν θέλω να πω παραπάνω γιατί με τον ενθουσιασμό μου θα μου ξεφύγει τίποτα και δεν το θέλω.Είναι από τα βιβλία που θα θες να συζητήσεις με κάποιον άλλον και να ανταλλάξετε απόψεις ως προς τα εγκλήματα βρίσκονται πιθανές λύσεις.

Δεν θέλω να πω παραπάνω για να μην γίνει spoiler όμως σίγουρα σας το προτείνω για ένα βιβλίο που θα σας βάλει μέσα στο πετσί του ρόλου. 

Αν αυτή η κριτική σε κάνει να θες να αγοράσεις και εσύ το συγκεκριμένο βιβλίο μπορείς να το βρεις εδώ. 


Οχτώ Ντετέκτιβ από εκδόσεις Μεταίχμιο
Βρες μας και στο Pinterest τώρα! 


Νεότερη Παλαιότερη

Φόρμα επικοινωνίας