Η θυλική Hulk μόλις έκανε τον κύκλο της

 Την περασμένη Τρίτη παρακολούθησα το τελευταίο επεισόδιο της σειράς She-Hulk: Attorney at Law.  Από την πρώτη στιγμή που είχα ακούσει για τη συγκεκριμένη σειρά, σε ένα Frame Rate Uncut των Unboxholics είχα ενθουσιαστεί. Μέχρι στιγμής η τοπ καλύτερη σειρά της Marvel για εμένα ειναι το Wanda Vision για το οποίο σας είχα γράψει στο παρελθόν. Για να δούμε τι θα σας πω για την θυλική Hulk όμως. 😉

Η θυλική Hulk μόλις έκανε τον κύκλο της

Υπόθεση

Η Jennifer Walters είναι δικηγόρος, 30 χρονών και ξαδέρφη του Bruce Banner aka Hulk. Η ζωή της θα γίνει πολύ πιο πολύπλοκη μέσα σε μια απλή εκδρομή με τον Bruce. Ένα ατύχημα με το αυτοκίνητο είναι εκείνο που θα μετατρέψει την Jenifer σε μια Hulk. Το αίμα του θα έρθει σε επαφή με το δικό της και μπαμ, αλλάζουν όλα. Πόσο εύκολο είναι να διατηρήσει τη ζωή που είχε χωρίς να έρθουν τα πάνω κάτω; Μένει μόνο να δεις τη σειρά για να μάθεις. 


Η άποψη μου

Η συγκεκριμένη σειρά για εμένα ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα. Είχε κάποια στοιχεία που με εξέπληξαν ευχάριστα και θα σου τα αναφέρω ευθύς αμέσως. Καταρχάς έσπαγε συνέχεια ο τέταρτος τοίχος. Συχνά πυκνά η Jenifer μας μίλαγε και μας έβαζε μέσα στο παιχνίδι. Όταν μια σειρά το κάνει αυτό εμένα με εξιτάρει να "μπαίνω" μέσα στη σειρά, φαντάσου πόσο καλύτερο να είναι να σε κάνει ίδια η σειρά να νιώθεις μέλος της. Το δεύτερο πιο σημαντικό για εμένα ήταν η απλότητα, ας το θέσουμε έτσι, του χαρακτήρα. Είναι μια καθημερινή γυναίκα που έχει τα ίδια προβλήματα με όλες μας. Το γεγονός πως ξαφνικά απέκτησε δυνάμεις δεν την έκανε ευτυχισμένη ούτε εξαφάνισε τα προβλήματα της. Μην σου πω ότι της δημιούργησε και περισσότερα. Είναι μια ευχάριστη σειρά 9 επεισοδίων που θα σε κάνει να περάσεις ευχάριστα λίγες ώρες μαζί της, ειδικά αν είσαι φαν της Marvel. Κάτι τελευταίο, μου άρεσε πολύ το τελευταίο επεισόδιο. Προσωπικά το βρήκα πολύ έξυπνο και σχετικά διαφορετικό απ' ότι συνηθίζουμε να βλέπουμε. Στην προτείνω ανεπιφύλακτα. 
Ειρήνη Γκιτσάλη

Το όνομα μου είναι Ειρήνη και αγαπώ τη ζωή και τους ανθρώπους. Είμαι ένας άνθρωπος που αγαπά το διαδίκτυο και όσα μπορεί να σου προσφέρει. Οπότε προσπαθώ να το χρησιμοποιώ όσο πιο δημιουργικά μπορώ. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξει ή θα κρατήσει το ταξίδι μου στο internet το μόνο σίγουρο είναι πως εγώ θα τεντώσω το σχοινί όσο με παίρνει. Γιατί έτσι κάνω πάντα στη ζωή μου!

Νεότερη Παλαιότερη

Φόρμα επικοινωνίας