Εγώ είμαι ο Γκρουτ, εσύ;

 Ναι, το ξέρω. Έχω καταντήσει εκνευριστική που γράφω συνεχώς για την Marvel. Τι να κάνω όμως που δεν σταματάει να βγάζει περιεχόμενο; Σου υπόσχομαι όμως πως το σημερινό άρθρο θα είναι πολύ μικρό καθώς και ο Groot είναι μικρούλης. Όμως απόλυτα γλυκούλης. 😉

Εγώ είμαι ο Γκρουτ, εσύ;

Το I am Groot είναι μια animated σειρά που αφοσιώνεται στον χαρακτήρα δέντρο της Marvel , Groot. Μιλάμε για 5 επεισόδια κάτω τον 10 λεπτών που σχετίζονται με μικρές του και αστείες περιπέτειες. Ο χρόνος παρακολούθησης είναι ελάχιστος όπως καταλαβαίνεις και θα γελάσεις πολύ βλέποντας τα. 

Θα χάσεις κάτι σημαντικό αν δεν το παρακολουθήσεις; Όχι. 
Όμως αν θέλεις να χαραμίσεις λίγα λεπτά με πολύ ωραία γραφικά, αστείες καταστάσεις και μπόλικη χαριτωμενιά, just go for it. 


Εσύ ποια σειρά είδες τελευταία; 
Γράψε μου στα σχόλια. 

Εγώ είμαι ο Γκρουτ, εσύ;
Ακολούθησε μας και στο Pinterest 


Ειρήνη Γκιτσάλη

Το όνομα μου είναι Ειρήνη και αγαπώ τη ζωή και τους ανθρώπους. Είμαι ένας άνθρωπος που αγαπά το διαδίκτυο και όσα μπορεί να σου προσφέρει. Οπότε προσπαθώ να το χρησιμοποιώ όσο πιο δημιουργικά μπορώ. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξει ή θα κρατήσει το ταξίδι μου στο internet το μόνο σίγουρο είναι πως εγώ θα τεντώσω το σχοινί όσο με παίρνει. Γιατί έτσι κάνω πάντα στη ζωή μου!

Νεότερη Παλαιότερη

Φόρμα επικοινωνίας