Ποιος πρέπει να είναι ο νέος Captain America?

 Σήμερα αποφάσισα να σου γράψω για τη σειρά Falcon and the winter soldier . Μια ακόμη παραγωγή Disney-Marvel που ουσιαστικά κινείται γύρω από αυτό το ερώτημα. Ποιος θα πρέπει να πάρει τη θέση του Steve Rogers? 

Ποιος πρέπει να είναι ο νέος Captain America?

Υπόθεση 

Βρισκόμαστε μετά τα γεγονότα της σειράς Endgame, την οποία είδα πρόσφατα και θα σας γράψω σε κάποια άλλη στιγμή και για αυτή. Μόλις ανακοινώθηκε o John Walker ως ο νέος Captain America  και ο Sam Wilson δεν το έχει πάρει πολύ καλά μιας και ο Steve για εκείνον είναι αναντικατάστατος. Ταυτόχρονα ξεσπά μια εξέγερση από μια ομάδα ατόμων εξαιτίας την οποίας ο Sam θα συναντηθεί με τον Bucky Burns. Με σκοπό να λυθούν τα πράγματα όσο πιο ανώδυνα γίνεται, μπλέκουν σε μια μεγάλη περιπέτεια. Μέσα από όσα συμβαίνουν δοκιμάζεται η σχέση τους,  οι ικανότητες τους και η υπομονή τους. 


Η άποψη μου 

Δεν θα σταθώ πολύ μιας και οι σειρές της Marvel από ποιότητα είναι ότι ήδη γνωρίζουμε. Θα σταθώ όμως λίγο στο σενάριο. Μου άρεσαν πολύ τα ηθικά διλήμματα των χαρακτήρων και η εξέλιξη τους. Θίγει ακόμη και το κομμάτι των μαύρων ανθρώπων με υπερδυνάμεις και πως τους αντιμετώπιζαν στο παρελθόν. Μιλάει για τα ρίσκα που πρέπει να πάρεις ώστε να καταφέρεις τον σκοπό σου, όπως αυτό που λέμε ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Σε σημείο που πρέπει να συνεργαστείς ακόμη και με πρόσωπα που σου έκαναν κακό στο παρελθόν. Το πιο σημαντικό όμως; Ότι πρέπει να αντιμετωπίζεις τους φόβους και τις ανασφάλειες σου. 

Όπως πάντα τονίζω ότι αυτή είναι η προσωπική μου άποψη και δεν είναι ανάγκη να ταυτιστείτε απόλυτα. Ευχαριστώ! 
Ειρήνη Γκιτσάλη

Το όνομα μου είναι Ειρήνη και αγαπώ τη ζωή και τους ανθρώπους. Είμαι ένας άνθρωπος που αγαπά το διαδίκτυο και όσα μπορεί να σου προσφέρει. Οπότε προσπαθώ να το χρησιμοποιώ όσο πιο δημιουργικά μπορώ. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξει ή θα κρατήσει το ταξίδι μου στο internet το μόνο σίγουρο είναι πως εγώ θα τεντώσω το σχοινί όσο με παίρνει. Γιατί έτσι κάνω πάντα στη ζωή μου!

Νεότερη Παλαιότερη

Φόρμα επικοινωνίας