Μήπως βαρεθήκαμε να ακούμε για τους celebrity?

 Σήμερα ήθελα να μοιραστώ κάποιες σκέψεις μιας και τελευταία συνεχώς, ειδικά στη τηλεόραση, αλλά και στο διαδίκτυο παρατηρώ συνεχώς "ειδήσεις" σχετικά με τη ζωή των διασήμων. Μήπως όμως κάπου φτάνει; 

Μήπως βαρεθήκαμε να ακούμε για τους celebrity?

Καταλαβαίνω πολύ καλά ότι αρκετός κόσμος έχει πολλές φορές την "ανάγκη" να μπαίνει μέσα στη ζωή και τη καθημερινότητα των διασήμων. Να μαθαίνει για την ερωτική τους ζωή, τα ταξίδια τους, τη διατροφή τους, τα μαθήματα και τις δυσκολίες που είχαν στη ζωή τους και πολλά άλλα, εκτός από αυτά που θα έπρεπε όντως να ασχολούμαστε. Την επαγγελματική τους πορεία και δουλειά τους, σε όποιον τομέα και να βρίσκονται. 

Αυτή την ανάγκη λοιπόν αρκετού κόσμου τα κανάλια, οι εκπομπές, τα διάφορα blogs την εκμεταλλεύονται για να τους παρακολουθήσουν και αν με ρωτάς καλά κάνουν, διότι και αυτοί το ψωμί τους προσπαθούν να βγάλουν και αφού υπάρχει κόσμος που τα παρακολουθεί, πάντα θα υπάρχει και ο κόσμος που δημιουργεί αυτό το περιεχόμενο. Είναι το Νο1 που μαθαίνεις στο ΑΟΘ της τρίτης λυκείου "Ανάγκη και Ζήτηση" . 

Μήπως βαρεθήκαμε να ακούμε για τους celebrity?

Μήπως όμως κάπου υπάρχουν κάποια όρια; Ειδικά εν έτη 2022 προς '23 τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (aka social media) είναι η επέκταση του χεριού μας, καλώς ή κακώς. Είτε για προσωπική χρήση είτε για επαγγελματική χρήση, όλοι η κάτω των 30-40 και όχι μόνο διαθέτουν έναν λογαριασμό, ειδικά στο Instagram. Το ίδιο ακριβώς και οι επώνυμοι. Όπου θα μοιραστούν ακριβώς ότι εκείνοι θέλουν. Είτε αυτό έχει να κάνει με κάτι επαγγελματικό είτε προσωπικό. Γιατί λοιπόν να μπαίνουμε πλέον στη διαδικασία να τους κυνηγάμε από πίσω με μια κάμερα; Ειδικά στις προσωπικές τους στιγμές, σε ένα ταξίδι, στις διακοπές ή στην διασκέδαση τους; Δεν έχουν ήδη αρκετά ματιά τριγύρω τους να τους κοιτάνε;

Αν για παράδειγμα εγώ θέλω να μάθω από περιέργεια σε ποιο μήνα εγκυμοσύνης είναι η Τούνη, η Συνατσάκη, η οποιαδήποτε θα μπω στο προφίλ της στο Instagram και θα το δω. Γιατί να μου πετάγονται 15 άρθρα μπροστά στην οθόνη μου για αυτό το γεγονός; Αυτές είναι απλά δικές μου απορίες και σκέψεις που πιστεύω ότι πολλοί από εσάς έχετε ήδη αναρωτηθεί ή έχουν περάσει από το μυαλό σας. 

Μήπως βαρεθήκαμε να ακούμε για τους celebrity?


Αν θέλω να είμαι και απόλυτα ειλικρινής αυτή η ιδέα για το σημερινό άρθρο μου ήρθε εξαιτίας του συγκεκριμένου γεγονότος. Κάποιες εκπομπές είχαν στείλει συνεργεία και συνέντευξη του Μουζουράκη. Όπου τον ρωτούσαν εκείνον αλλά ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΊΠΛΑ, αν χώρισε, αν όχι και όλα αυτά και με περίσσια άνεση, αφού τους ψιλό τρόλαρε όπως συνήθως ο Μουζουράκης είπε το εξής: 

Αν ήθελα να μοιραστώ τη προσωπική μου ζωή θα την ανέβαζα στα social media.  


Εκείνη την στιγμή απλά συμφώνησα απόλυτα μαζί του και σκέφτηκα να γράψω αυτό το άρθρο. 

Εσύ;

Συμφωνείς μαζί μας; 

Μήπως βαρεθήκαμε να ακούμε για τους celebrity?
Ακολούθησε μας και στο Pinterest 
Ειρήνη Γκιτσάλη

Το όνομα μου είναι Ειρήνη και αγαπώ τη ζωή και τους ανθρώπους. Είμαι ένας άνθρωπος που αγαπά το διαδίκτυο και όσα μπορεί να σου προσφέρει. Οπότε προσπαθώ να το χρησιμοποιώ όσο πιο δημιουργικά μπορώ. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξει ή θα κρατήσει το ταξίδι μου στο internet το μόνο σίγουρο είναι πως εγώ θα τεντώσω το σχοινί όσο με παίρνει. Γιατί έτσι κάνω πάντα στη ζωή μου!

4 Σχόλια

 1. Ότι βαρεθήκαμε, βαρεθήκαμε, αλλά ποιος ακούει;!
  Για να απαντήσω στην ερώτησή σου, τα ΚΔ συνυπάρχουν με τα περιοδικά και τις εκπομπές. Το ένα «ταΐζει» το άλλο! Παλιότερα ήταν οι «κίτρινες» φυλλάδες (που υπάρχουν ακόμα κάποιες... νομίζω), σήμερα υπάρχουν τα ΚΔ.
  Και δυστυχώς δεν θα σταματήσει από τη στιγμή που θα υπάρχει πάντα κόσμος να λατρεύει «την κλειδαρότρυπα».

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Λατρεύουν τη "κλειδαρότρυπα" γιατί φοβούνται να εστιάσουν στη δική τους..

   Διαγραφή
 2. Βαρεθήκαμε, βαρεθήκαμε! Αλλά επειδή ξέρουμε ότι τέτοια λατρεύουν τα περιοδικά, οι δημοσιογραφίσκοι και του συναφιού δεν θα σταματήσει, όπως καλά λέει και η Δώρα. Εμένα δεν με ενδιαφέρουν οπότε και τα προσπερνώ.
  Πάντως, μόλις έβαλα τα γέλια -όχι για όσα έγραψες Ειρήνη μου, που συμφωνώ-, αλλά επειδή έχω μια συνάδελφο (φουλ κομπλεξικιά και κουτσομπόλα με αποδείξεις😂) στη δουλειά που ειδικά τους πρώτους 2 μήνες ήθελε να μάθει για την προσωπική μου ζωή και να σου οι ερωτήσεις. Εγώ βέβαια που κοιτάζω τη δουλειά μου και δεν θέλω πολλά πολλά της απάντησα κάπως έτσι, από την απάντηση του Μουζουράκη που κάπου την είχα διαβάσει; ακούσει; δεν θυμάμαι. Και ενοχλήθηκε πολύυυυ γιατί της το είπα με το γνωστό παρεξηγήσιμο ιδιαίτερο χιούμορ μου που δείχνει ότι δεν χαλιέμαι. Αυτά!😂

  ΑπάντησηΔιαγραφή
Νεότερη Παλαιότερη

Φόρμα επικοινωνίας