5 Διάσημες bloggers που εμπνέουν

 Καλή χρονιά σε όλους, ευτυχισμένο το 2023! 

Καλώς ήρθες στο bwithrenata.gr

Από τότε που ξεκίνησα να χρησιμοποιώ το Pinterest έχω ανακαλύψει και μάθει πολλά γύρω από το blogging. Ίσως γιατί αυτή τη φορά πραγματικά ασχολήθηκα μαζί του. Επειδή θέλω σήμερα σαν πρώτο άρθρο της χρονιάς να μοιράσω έμπνευση και ιδέες με τις φίλες ελληνίδες bloggers και όχι μόνο, αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σου τις 5 καλύτερες bloggers που ανακάλυψα μέσω του Pinterest ώστε να εμπνευστείς και εσύ. Πάμε να τις δούμε. 
5 Διάσημες bloggers που εμπνέουν


Maliha - The Side Blogger

Αν θες να μάθεις πως μπορείς να χρησιμοποιήσεις το blogging σαν ένα extra εισόδημα και πως να κάνεις τα πρώτα σου βήματα στο χώρο του blogging είσαι στο κατάλληλο μέρος. Εγώ αυτή τη στιγμή παρακολουθώ το δωρεάν course 10 ημερών σχετικά με το πώς να βγάλεις τα πρώτα σου 1000$ μέσω του blogging, αν το βρω αποτελεσματικό θα σου μεταλαμπαδεύσω την γνώση μου. Παρόλα αυτά είναι ένα blog που αξίζει να τσεκάρεις. Θα βρεις αρκετά χρήσιμα πράγματα όπως το πώς μπορείς να πουλήσεις templates μέσω του αγαπημένου Canva και άλλα χρήσιμα. 

5 Διάσημες bloggers που εμπνέουν
https://www.thesideblogger.com/


Boss Girl Bloggers 

Το συγκεκριμένο blog ανήκει στην Ell Duclos , η οποία απ' ότι έψαξα πλέον ασχολείται περισσότερο με το podcast και μάλιστα με κάποια πολύ ενδιαφέρουσα θεματολογία (που μπορείς να βρεις εδώ) αλλά εμείς θα σταθούμε στο blog της που ασχολείται 100% με το κομμάτι του blogging. Στα άρθρα της θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι από συμβουλές για να δημιουργήσεις το δικό σου blog αλλά και πώς να χειριστείς σωστά το Pinterest, τι γραφικά πρέπει να χρησιμοποιείς για αυτό και άλλα πολλά. Αν σε ενδιαφέρει πραγματικά ο χώρος του blogging σου προτείνω με κλειστά μάτια να διαβάσεις τα άρθρα της. 

5 Διάσημες bloggers που εμπνέουν
https://bossgirlbloggers.com/


Margaret Bourne

Η καλύτερη blogging coach που μπορείς να βρεις κατά την άποψη μου. Πέρα από σεμινάρια που προσφέρει ώστε να μάθεις περισσότερα στο κομμάτι του blogging, Όπως και το δωρεάν workbook που προσφέρει για να φτιάξεις την τέλεια about σελίδα. Θα βρεις άρθρα σχετικά με οτιδήποτε σε απασχολεί. Από το πώς να δημιουργήσεις το blog σου, ιδέες για άρθρα, πως να βγάλεις τα πρώτα σου λεφτά. Γενικά οτιδήποτε μπορείς να σκεφτείς θα το βρεις εκεί. Σου προτείνω να ρίξεις μια ματιά. 

5 Διάσημες bloggers που εμπνέουν
https://margaretbourne.com/


The She Approach

Το καλύτερο blog για να μάθεις πως να φέρεις κόσμο και να βγάλεις τα πρώτα σου χρήματα είναι αυτό. Επίσης θα βρεις πολλά άρθρα σχετικά με τα social media, πολλά tips & tricks και το σημαντικότερο πολλές συμβουλές σχετικά με το SEO που είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα για την ανάδειξη του blog σου. Εδώ να σχολιάσω ότι βρίσκω πολύ όμορφο και κατανοητό τον τρόπο που γράφει και εξηγεί τα πάντα, πολύ σημαντικό ειδικά αν δεν είσαι expert στα αγγλικά σου. Τέλος λατρεύω τον σχεδιασμό και τα χρώματα που έχει διαλέξει για τη σελίδα της. 

5 Διάσημες bloggers που εμπνέουν
https://www.thesheapproach.com/


Korra Shay 

Last but not least που λένε και στο χωριό μου, έχουμε την Korra Shay. Η συγκεκριμένη ξεφεύγει από το κομμάτι του blogging coaching και γράφει κυρίως για αυτό βελτίωση και τρόπο ζωής. Αυτή τη στιγμή νιώθω λίγο περισσότερο κοντά στο δικό της περιεχόμενο να το θέσουμε έτσι. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν ονειρεύομαι να γίνω blogging coach σαν τις προηγούμενες 😅. Επίσης αν σε ενδιαφέρουν τα κομμάτια της οργάνωσης και των ταξιδιών επίσης θα το βρείτε ενδιαφέρον. Τέλος να αναφέρω ότι μπορείτε να τη βρεις και στο YouTube. 

5 Διάσημες bloggers που εμπνέουν
https://korrashay.com/Εσύ έχεις κάποιον/α blogger Έλληνα ή όχι που σε εμπνέει, θα χαρώ πολύ να μου το πεις στα σχόλια. Ώστε να ρίξω και εγώ μια ματιά. 

💜 Μην ξεχάσεις να κάνεις ένα share το συγκεκριμένο άρθρο αν το βρήκες ενδιαφέρον ή να το στείλεις σε έναν φίλο/η. 

💜 Ρίξε μια ματιά στο Buy Me A Coffee, θα βρεις πολύ όμορφα πραγματάκια ή μπορείς απλά να με στηρίξεις. 

💜 Τέλος μπορείς να κάνεις εγγραφή στο Newsletter για άμεσες ενημερώσεις μόλις ανέβει νέο άρθρο και πολλά exclusive.

Pin This📌

5 Διάσημες bloggers που εμπνέουν

Ειρήνη Γκιτσάλη

Το όνομα μου είναι Ειρήνη και αγαπώ τη ζωή και τους ανθρώπους. Είμαι ένας άνθρωπος που αγαπά το διαδίκτυο και όσα μπορεί να σου προσφέρει. Οπότε προσπαθώ να το χρησιμοποιώ όσο πιο δημιουργικά μπορώ. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξει ή θα κρατήσει το ταξίδι μου στο internet το μόνο σίγουρο είναι πως εγώ θα τεντώσω το σχοινί όσο με παίρνει. Γιατί έτσι κάνω πάντα στη ζωή μου!

Νεότερη Παλαιότερη

Φόρμα επικοινωνίας