Που μπορώ να βρω δωρεάν φωτογραφίες για άρθρα και social media posts? (λίστα)

 Οι φωτογραφίες και γενικότερα το οπτικό υλικό ακόμη και σε ένα blog post είναι απαραίτητο. Το δύσκολο κομμάτι είναι το να επιλέξεις τι εικόνα θα βάλεις στο κάθε άρθρο. Αν γράφεις για κάτι πολύ χειροπιαστό για παράδειγμα ένα προϊόν, βιβλίο κλπ μπορείς εύκολα να βγάλεις εσύ τη φωτογραφία. Τι γίνεται όμως για όλες τις υπόλοιπες φορές; Εκεί έρχονται οι δωρεάν αρχειοθήκες  φωτογραφιών. Μπορεί να λέω δωρεάν αλλά εννοείται πως σε αυτά τα site υπάρχουν και επι πληρωμή δημιουργοί, aka φωτογράφοι, απλά επιλέγεις τι θα χρησιμοποιήσεις. Υπάρχουν αρκετά site που μπορείς να βρεις φωτογραφίες για τα άρθρα σου ή για οποιαδήποτε άλλη online δημιουργία χωρίς κάποιο πρόβλημα πνευματικών δικαιωμάτων. Παρακάτω λοιπόν σου έχω μια λίστα με όλα εκείνα τα site. Enjoy! 💜

Που μπορώ να βρω δωρεάν φωτογραφίες για άρθρα και social media posts?

Αυτά είναι τα περισσότερα που κατάφερα να βρω τουλάχιστον. Αν εσύ γνωρίζεις κάποιο περισσότερο μπορείς πάντα να μας το προσθέσεις στα σχόλια! 

Pin This 📌

Που μπορώ να βρω δωρεάν φωτογραφίες για άρθρα και social media posts? (λίστα)


Πριν φύγεις 

💜 Μην ξεχάσεις να κάνεις ένα share το συγκεκριμένο άρθρο αν το βρήκες ενδιαφέρον ή να το στείλεις σε έναν φίλο/η. 

💜 Ρίξε μια ματιά στο Buy Me A Coffee, θα βρεις πολύ όμορφα πραγματάκια ή μπορείς απλά να με στηρίξεις. 

💜 Τέλος μπορείς να κάνεις παρακάτω εγγραφή στο Newsletter για να ενημερώνεσαι αμέσως μόλις ανέβει νέο άρθρο. 

.

Ειρήνη Γκιτσάλη

Το όνομα μου είναι Ειρήνη και αγαπώ τη ζωή και τους ανθρώπους. Είμαι ένας άνθρωπος που αγαπά το διαδίκτυο και όσα μπορεί να σου προσφέρει. Οπότε προσπαθώ να το χρησιμοποιώ όσο πιο δημιουργικά μπορώ. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξει ή θα κρατήσει το ταξίδι μου στο internet το μόνο σίγουρο είναι πως εγώ θα τεντώσω το σχοινί όσο με παίρνει. Γιατί έτσι κάνω πάντα στη ζωή μου!

Νεότερη Παλαιότερη

Φόρμα επικοινωνίας