Οι 4ις διάσημες και πλουσιότερες bloggers

 Σε μια τυχαία αναζήτηση μου, έπεσα επάνω σε ένα άρθρο με τους 10 πιο πλούσιους Bloggers. Συγκεκριμένα αυτό το είδα στο The Richest. Αποφάσισα λοιπόν να σου αναμεταδώσω ποιες είναι είναι τοπ 4 πιο πλούσιες γυναίκες bloggers. Εγώ προσωπικά δεν ήξερα καμία από αυτές για να είμαι ειλικρινής. Πάμε να τις δούμε! 

Οι 4ις διάσημες και πλουσιότερες bloggers

Sarah Titus 

Η Sarah Titus είναι κάτοχος της ιστοσελίδας «SarahTitus.com» με κύριο στόχο να βοηθά ανθρώπους να αποκτήσουν ισορροπία ανάμεσα στην επαγγελματική και προσωπική ζωή. Συγκεκριμένα αν έχουν και παιδία. Επίσης,  παρακινεί τους αναγνώστες να γράφουν και εκείνοι ώστε να κερδίζουν χρήματα απλά και με ασφάλεια. Το ‘SarahTitus.com’ της αποφέρει 25 εκατομμύρια δολάρια ετησίως. 

Οι 4ις διάσημες και πλουσιότερες bloggers
https://www.sarahtitus.com/


Melyssa Griffin

Η Mellyssa βρίσκεται πίσω από το MelyssaGriffin.com , ξεκίνησε γράφοντας 100% για θέματα γύρω από την επιχειρηματικότητα και την δημιουργία κέρδους. Πλέον είναι ενεργή και στο κομμάτι των Podcast πάνω στο οποίο μοιράζεται και τις συμβουλές της. Το Podcast της φέρει τον τίτλο The limitless life και αν έχεις Spotify μπορείς να το ακούσεις εδώ! Η ιστοσελίδα «MelyssaGriffin.com» της αποφέρει 25 εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο.
Chiara Ferragni

Η Chiara βρίσκεται πίσω από το  «Theblondesalad.com» με βασική θεματολογία την μόδα. Το blog βρίσκεται στα Ιταλικά, μιας και Ιταλίδα αλλά και στα αγγλικά.   Τα πρώτα της βήματα τα έκανε το 2009 και μέσα από έναν δύσκολο δρόμο κατάφερε να φτάσει στο σημείο που είναι σήμερα, βγάζοντας και τη δική της σειρά ρούχων. Κερδίζει σχεδόν 35 εκατομμύρια δολάρια ετησίως. Ariana Huffington

Η Ariana είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της «The Huffington Post». Ευρέως γνωστή έγινε το 2005 και έλαβε παγκόσμια αναγνώριση το 2011, όταν έχτισε ολοκληρωμένη πλήρη αυτοκρατορία μέσων ενημέρωσης. Υπάρχει και ελληνικό παράρτημα το huffingtonpost.gr . Επίσης να αναφέρω ότι στη καταγωγή είναι μισή Ελληνίδα και Αμερικανή. Σήμερα είναι 72 ετών και επειδή έχει πολλά εκδοθέντα βιβλία στο ενεργητικό της.  Τα βασικά έσοδα του Huffington Post προέρχονται από χορηγούμενες διαφημίσεις μέσω banner. Έχει καθαρή περιουσία περίπου 250 εκατομμύρια δολάρια. Αυτές είναι οι 4 πιο πλούσιες γυναίκες bloggers στο κόσμο. Από που ξεκίνησαν; Πιθανότατα από πολύ χαμηλά. Όταν έχεις όμως όραμα, διάθεση, πάθος και όρεξη για δουλειά αλλά και αγάπη για αυτό που κάνεις, ο δρόμος μόνο να μεγαλώσει μπορεί μπροστά σου. 


Ελπίζω αυτό το κείμενο να σε ενέπνευσε και να σου έδωσε περισσότερη διάθεση να ξεκινήσεις το ταξίδι σου στο Blogging.Pin This 💜

Οι 4ις διάσημες και πλουσιότερες bloggers


Πριν φύγεις :

💜 Μην ξεχάσεις να κάνεις ένα share το συγκεκριμένο άρθρο αν το βρήκες ενδιαφέρον ή να το στείλεις σε έναν φίλο/η. 

💜 Ρίξε μια ματιά στο Buy Me A Coffee, θα βρεις πολύ όμορφα πραγματάκια ή μπορείς απλά να με στηρίξεις. 

💜 Τέλος μπορείς να κάνεις παρακάτω εγγραφή στο Newsletter για να ενημερώνεσαι αμέσως μόλις ανέβει νέο άρθρο. 

.

Ειρήνη Γκιτσάλη

Το όνομα μου είναι Ειρήνη και αγαπώ τη ζωή και τους ανθρώπους. Είμαι ένας άνθρωπος που αγαπά το διαδίκτυο και όσα μπορεί να σου προσφέρει. Οπότε προσπαθώ να το χρησιμοποιώ όσο πιο δημιουργικά μπορώ. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξει ή θα κρατήσει το ταξίδι μου στο internet το μόνο σίγουρο είναι πως εγώ θα τεντώσω το σχοινί όσο με παίρνει. Γιατί έτσι κάνω πάντα στη ζωή μου!

Νεότερη Παλαιότερη

Φόρμα επικοινωνίας