Ένα ταξίδι στο άπειρο

 Ποια είναι η σχέση σου με το άπειρο; Έχεις ιδέα τι είναι; Αναρωτιέσαι αν τυχόν υπάρχει τέλος στο άπειρο;  Μήπως θεωρείς πως οι επιστήμονες λένε πολύ λιγότερα από όσα γνωρίζουν για αυτό; Ποια είναι η σχέση μας μαζί του; Αυτές και άλλες απορίες μπορούν να λυθούν με το ντοκιμαντέρ του Netflix, A trip to infinity. 

Ένα ταξίδι στο άπειρο


Το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ είναι το  ντεμπούτο για τους σκηνοθέτες Jonathan Halperin και Drew Takahashi. Προσωπικά μου άρεσε ιδιαίτερα ο τρόπος που το γύρισαν. Ήταν ολοφάνερη η αλληλεπίδραση μεταξύ των επιστημόνων αλλά και εκείνων πίσω από τις κάμερες. Αυτό το μοτίβο του "ρωτάω - απαντάω " σαν να είναι σε μια παρέα που συζητούν για τον κόσμο, συγκεκριμένα για το άπειρο. 


Αν έχεις αδυναμία σε οτιδήποτε σχετίζεται με τις φυσικές επιστήμες είμαι σίγουρη πως θα το λατρέψεις. Αν δεν έχεις, επίσης θα σου φανεί αρκετά ενδιαφέρον γιατί καταπιάνεται και με πολλά νοήματα σχετικά με το άπειρο και την ίδια τη ζωή και την ύπαρξη μας. Επίσης μια πινελιά που εκτίμησα δεόντως είναι τα ένθετα animated βιντεάκια όπου εξηγούσαν οτιδήποτε θεωρητικό. Είναι σίγουρα ένα mindfuck ντοκιμαντέρ που σε βάζει σε σκέψεις.

Αν το είδες πες μου τις σκέψεις σου στα σχόλια. 
Pin This 💜

Ένα ταξίδι στο άπειρο


Πριν φύγεις :

💜 Μην ξεχάσεις να κάνεις ένα share το συγκεκριμένο άρθρο αν το βρήκες ενδιαφέρον ή να το στείλεις σε έναν φίλο/η. 

💜 Ρίξε μια ματιά στο Buy Me A Coffee, θα βρεις πολύ όμορφα πραγματάκια ή μπορείς απλά να με στηρίξεις. 

💜 Τέλος μπορείς να κάνεις παρακάτω εγγραφή στο Newsletter για να ενημερώνεσαι αμέσως μόλις ανέβει νέο άρθρο. 


Ειρήνη Γκιτσάλη

Το όνομα μου είναι Ειρήνη και αγαπώ τη ζωή και τους ανθρώπους. Είμαι ένας άνθρωπος που αγαπά το διαδίκτυο και όσα μπορεί να σου προσφέρει. Οπότε προσπαθώ να το χρησιμοποιώ όσο πιο δημιουργικά μπορώ. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξει ή θα κρατήσει το ταξίδι μου στο internet το μόνο σίγουρο είναι πως εγώ θα τεντώσω το σχοινί όσο με παίρνει. Γιατί έτσι κάνω πάντα στη ζωή μου!

Νεότερη Παλαιότερη

Φόρμα επικοινωνίας